fbpx

Recensies over Amigos Veldhoven

Wederom heerlijk gegeten, super leuk concept. Ondanks de hitte buiten zat het restaurant toch goed vol, dus ook in de zomer een aanrader.
Rianne
Wij hadden een all inclusive menu besteld, nou dat was het ook, Zelfs na het afrekenen toen we buiten zaten en nog diverse drankjes na hadden besteld hoefden we absoluut niets meer te betalen, we mochten als we wilden tot 22.00 uur doorgaan, maar aangezien we een 10 jarige bij ons hadden moesten we helaas eerder naar huis! Voor ons volgt er zéker een 2de keer hier….
Annemie
Vlees en vis was uitmuntend service was voldoende word goed uitgelegd hoe het werkt als je er voor de eerste keer komt zeker voor herhaling vatbaar.
Jeroen
Met vijven t.b.v. ons 27-jarig huwelijk voor het eerst gegeten bij Amigo’s. Alle 5 vonden we het heerlijk! Een zeer uitgebreide en lekkere keuze aan super mals vlees en vis (zelfs kangoeroe biefstuk) en salades. de prijs/kwaliteit verhouding is dan ook ongelofelijk goed! Wij komen zeker terug:-)
Johan
Wij met onze familie(8pers.)hebben goed gegeten, en het was zeer gezellig
H.J. van Rens
Was goed en lekker
Peeters
Er wordt goed met je meegedacht ober evt. wensen die je hebt. De bediening is uiterst vriendelijk, alert en attent. We hebben er met z’n zessen ontzettend lekker gegeten en gedronken,
Mirjam van de Laar
Wederom top gegeten en gedronken. Goede service en vriendelijk personeel. We komen graag.
Eric Mies
Het was een geslaagde avond. Eten was goed verzorgd en de bediening was top! We komen zeker terug!
Fam. Thomas
Super leuke zaak! Goede en vriendelijke bediening! Kortom TOPPIE weer!
Mariëll Franken-Langeveld
Prima gegeten! Kindvriendelijk! He enige was we miste waren schaaltjes bij de sauzen.
Ria
Ongekende ervaring. Barbequen in de winter. Zeer vriendelijke bediening. Leuke avond gehad met kinderen en kleinkinderen. Kindervriendelijke omgeving. Eten was er heerlijk en gevarieerd. Zeer goede prijs/prestatieverhouding, kortom een aanrader. Wij komen zeker terug
Jo
Alles goed en schoon veel vlees super goed
Joop Hoefnagels
Heel gezellig. Zeer goede bediening en relaxed en heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar,
Harrie en Ria en Gerard en Diana

Schrijf een recensie!